Post by mettretithtitung on Feb 7, 2022 21:36:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачно злато ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Привлачно, али након главне (и веома кратке) приче нивои постају мало претешки, што захтева трошење новца на надоградње и слично. Уживао бих у поставци потешкоћа са смањеним наградама.
Веома забавна и изазовна игра одбране торња! Обично не играм ТД игре, али ово има другачији осећај. Једноставна, али занимљива прича. Стварно ми се свиђа уметнички стил. Све у свему, веома заносна забавна игра!
најгора игра икада најгора графика + непобедива, тј. дизајнирана је од стране програмера да ће играч увек добити пораз....
5 бесплатних видео игара за одбрану кула које морате ...
Много добро
Сјајно
Лепо је на први поглед, али након неколико нивоа игра постаје много тежа, готово је немогуће завршити ниво, па претпостављам да би било боље да повећавате тежину постепено, а не нагло.
Kingdom Rush - Tower Defense სტრატეგია atlu
Love Balls پزل jiq
Заиста гура ваше вештине стратегије! Међутим, разлог зашто нема 5 звездица је тај што морате да платите новац да бисте добили боље ликове. Ако сте бесплатни играч као ја, добијате само 3 хероја (потребно је више вештине да бисте победили са основним херојима, тако да је то добар изазов). Све у свему, одлична игра!
Била би добра игра. Ако пораст тежине није захтевао да потрошите прави новац да бисте преживели 4. ниво.
Екстра игрица
Назвали су Срека ружним
Све нај него ми је мало глупо што остале верзије коштају например ја бих хтео да играм Кингдом русх оригинал али кошта али овако игрица је најјача
Ако направите толико дугмади и корака које треба да предузмете да бисте почели да играте, вашем клијенту ће бити досадно пре него што почне да игра
Сећам се ове игре из времена када сам је играо пре много година, у доба када је Фласх био подржан. Када сам сазнао да је премештен у апликацију, знао сам да морам да је преузмем и прођем кроз носталгију. Укупна главна игра је довољна да остане занимљива до краја, са мапама које успут имају мање варијације у механици. Чињеница да продавница није потребна за главну игру и да су огласи 100% опциони, чине ову игру, без сумње, нечим за уживање.
KINGDOM RUSH se seli na vaše stolove i POSTAJE ...
Седео сам и гледао 30 минута реклама, само сам зарадио довољно драгуља да покушам да пређем један ниво и још увек сам изгубио.
Kingdom Rush - Tower Defense Stratégiai játékok tnz
Једноставна али лепа анимација добра равнотежа и разлика лепа у тешкоћи само мана мало скупи хероји
Зикстра
Igre Castle Defense će vas naučiti kako planirati svoju odbranu čak i u ... A vrh vojne strategije u ovom slučaju je rješavanje ova dva
Игра је забавна, али ти огласи су мало груби. Схватам, мораш да зарадиш, али има много дугих реклама. Неке од њих не можете затворити а да не кликнете на ствар за преузимање и вратите се из плаисторе-а.
Имам јак Ви-Фи, обрисао сам кеш меморију, рестартовао сам телефон, имам довољно простора за складиштење. Покушавао сам да преузмем много пута, и даље негативан.
Kingdom Rush - Tower Defense სტრატეგია atlu
Cijena: Besplatno. Također neki dan besplatno postati strateška serija Kingdom Rush. Svidjet će se svim ljubiteljima žanra Tower Defense.
Добра игра, али има пуно недостатака, изградња кула траје дуго, дефинитивно није бесплатна за играње, ако желите поштену прилику на каснијим нивоима, или морате да платите или да гледате гомилу реклама.
Једном када је играте, одмах се осећате срећним што сте инсталирали ову сјајну игру. Без реклама (осим ако желите 100 драгуља у продавници), добра графика, и када добијете бацање копља Леигониерс, Гаргоилес и други летећи момци ће се дићи!!!!
Све вам јебем сјебао ми се фон
Kingdom Rush - Tower Defense Stratégiai játékok tnz
Било је забавно....онда су почели да закључавају 4 куле одједном. Без обзира колико брзо тапнете, не можете победити. Такође, мени за надоградњу се појављује током овог времена додатно компликујући „забаву додиром“. Деинсталиран на овом нивоу због фрустрације што морате да додирнете стотине пута сваких 10 секунди. То није забавно.
Kingdom Rush Vengeance TD Game - Google Play
Хеј програмери, заиста бих желео да оценим са 5 звездица, али постоји проблем, надамо се да сте ставили дугме за премотавање унапред. То је тако досадно и губите стрпљење колико спора игра јер нема брзог напредовања. Надам се да ћете ово додати у игрицу. Једна ствар је додати још кампања и кула. Надам се да ћете то узети у обзир, променићу ово на 5 звездица ако убаците ову надоградњу у игру😉 такође можда у игрицу поставите нешто као за више играча. Само предлог😁
Kingdom Rush - Tower Defense Стратегије umq
Толико је заостао и не пропушта ни главни мени.
До сада је било прилично забавно! Невероватна графика, забавна игра и до сада није било огласа за куповину у апликацији. Мислим да још нисам ни видео оглас!
Најбоља играаа на свету
Невероватна игра, играо сам је одувек, па чак и нека франшиза. Невероватно забавно и без реклама, топло препоручујем.
Једном када дођете до нивоа 3 скоро је немогуће завршити, можда сам само ја, али мрзим ову игру, срање је
Добра игра
Добра игра која је веома занимљива и добро дизајнирана, са пријатном игром, углађеном графиком и потпуним дизајном звука. Међутим, проблем је што га једноставно нема довољно. Све кампање се могу победити и све стабло истраживања откључати за можда 10 сати игре. То за игру која покушава да прода додатне карактеристике и ликове за откључавање једноставно није довољан садржај.
... uređaje u ovom žanru su Kingdom Rush, Bloons TD 5 ili serija Anomaly. ... nijedna igrica na iOS-u ili drugim operativnim sistemima ne može parirati po
Ја сам ову игрицу играо као Мали са 4 године на ПЦ у И 2део на ПЦ у И на фону И играо И пресао је милион пута И тераме да плацем кад се Сам сетио ове игрице );
Одлична игра. У почетку може бити мало тешко ако не креирате добру стратегију, али постаје боље након што се савладате. И даље је тешко, али прилично изазовно и исплативо када победите у рунди. Чини се да морате да потрошите нешто правог новца да бисте остварили већу предност куповином више предмета раније пре него што хероји буду доступни. Али на крају, препоручујем да убијете мало времена дневно и ако вам не сметају дуге криве учења.
Download PLAY Radio Srbija 1.11 APK | APKfun.com
Одлична игра, потпуно бесплатна, забавна мала прича и забавна графика. Шта ту нема да се воли ?
Смешно тешко. Присиљава вас да добијете ствари са правим новцем. Типична игра са 2 победама. Не губите време.
Akcione Igrice Bloons tower defense 4 Air Transporter ... igrica: Uphill rush 2 Uphill rush Extreme Rally Kingdom Rush 2 Ambulance Rush.
Идеш ли данас Је ли то не притиска за негу и прозори свемира велика
Kingdom Rush - Tower Defense Стратегије umq
бољу игрицу нисам видео
жанр: Стратегије. верзија: 4.3.28388 ... Преузимање Olympus Rising: Tower Defense and Greek Gods apk ... Преузимање Elvenar - Fantasy Kingdom apk
Одлична игра! Две звездице су за техничко стање. Савршено ради на иПхоне-у, али сада сам га поново добио на свом Хуавеи п30 про и чак и са укљученим режимом перформанси, цео мој телефон је успорен када апликација ради у позадини. Цео телефон ми се сломио јер сам отворио Нетфлик са КР који ради у позадини. Имате ли неко решење? Хвала ти Х0ммие
Видео-игре из 2013. - Википедија